Safaritent zoeken

Land:
Provincie:
Internet:
Type tent:
Zwembad:
 

Camping Tips!


Landgoed Ginkelduin

Landgoed Ginkelduin

Land:Nederland
Plaats:Leersum
Streek:Utrecht
Accommodatietype:Ingerichte Season tent
Max. aantal personen:0
Prijs vanaf: € 1.00
Bekeken:15934 keer

EXTRA INFORMATIE

Latitude:52.029837
Longitude:5.458624
Zwembad aanwezig:Ja

Over de camping met safaritent verhuur

Landgoed Ginkelduin
Een Season Tent huren in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug! De safaritent is een luxe, sfeervolle en grote ingerichte tent van hoge kwaliteit canvas voor 5 personen. De luxe ingerichte safaritenten met badkamer staan op een houtenvlonder en op palen. Volop luxe en toch het kampeergevoel behouden. De compleet ingerichte Seaon tent staan prachtig langs de bosrand in een groepjes van 4 tot 5 tenten.


Omgeving
De bossen, de zandvlaktes, het water, de klei, het veen, de heide en de stroomruggen waaruit de Utrechtse Heuvelrug is opgebouwd zijn zo afwisselend als de seizoenen. Met de wandelschoenen aan of al trappend op de pedalen kunt u deze vorstelijke regio met prachtige tuinen en kastelen ontdekken. Maar natuurlijk vindt u er ook genoeg op musea en culinair gebied, attractieparken als Ouwehands Dierenpark en nog veel meer.


Animatie
Naast de vele faciliteiten die camping Ginkelduin te bieden heeft, organiseert het animatieteam superleuke activiteiten voor gezinnen met zowel jonge kinderen als tieners. Er is animatie voor kinderen, familie, 11-plussers en op sportief gebied.

Faciliteiten
restaurant, snackbar, bar, supermarkt, dartconer, bowling, overdekt zwembad met whirlpool, turks stoombad, solarium, verwarmd buitenzwembad met glijbaan, kindergedeelte en ligweide, tennisbanen, sportveld, speeltuinen, jeu de boules-baan, midgetgolf, tafeltennis, airtrampoline, reuzenschaakspel, fietsverhuur

Terug naar overzichtspagina