Safaritent zoeken

Land:
Provincie:
Internet:
Type tent:
Zwembad:
 

Camping Tips!

Bekijk meer info
De Zandstuve

Rheeze

Overijssel

Nederland

Meer informatieRecreatiecentrum De Waldsang

Recreatiecentrum De Waldsang

Land:Nederland
Plaats:Bakkeveen
Streek:Friesland
Accommodatietype:Safaritent
Max. aantal personen:0
Prijs vanaf: € 195.00
Bekeken:786 keer

EXTRA INFORMATIE

Zwembad aanwezig:Ja

Over de camping met safaritent verhuur

De Waldsang "Safaritent"
Deze stoere en luxe safaritenten zijn een glamping experience in optima forma! De tenten zijn ingericht met een warm, robuust houten interieur. Bij glamping hoort luxe en wat is er fijner dan een eigen badkamer met een rainshower! Onder de bedstee hebben de kinderen een knusse speelruimte voor zichzelf, maar buiten spelen is natuurlijk ook fijn. Stelt u zich eens voor, u heerlijk op het terras met een kopje vers gezette koffie en de kinderen heerlijk spelend in de speeltuin tegenover de tent. Onverhoopt een dagje regen, geen probleem! Indoorspeeltuin 'Joepie Toepie' staat garant voor urenlang speelplezier!

Omgeving
Door de centrale ligging in het noorden, drie provincien punt Friesland, Groningen, Drenthe, maakt u vanaf het recreatiecentrum de leukste dagtochten! De binnenstad van Groningen bereikt u binnen 40 minuten en na een autorit van 3 kwartier zit u op de boot naar 1 van de Friese Waddeneilanden! De camping ligt midden in Landgoed 'De Slotplaats' 200 hectare bos van Natuurmonumenten.

Faciliteiten
Gratis wifi, kinderboerderij, indoorspeeltuin 'Joepie Toepie', snackbar, grandcafe, afhaalmaaltijden, kidsklup, jeugdhonk, freegame sportarena, diverse speeltuinen, fietsverhuur, kanoverhuur, wasserette, grote supermarkt op loopafstand dagelijks geopend, gratis abonnement openluchtzwembad Bakkeveen.

Terug naar overzichtspagina