Safaritent zoeken

Land:
Provincie:
Internet:
Type tent:
Zwembad:
 

Camping Tips!

Bekijk meer info
RCN Les Collines de Castellane

Castellane

Provence-Alpes-Cote d Azur

Frankrijk

Meer informatieDe Geele Bosch

De Geele Bosch

Land:Nederland
Plaats:Oldeholtwolde
Streek:Friesland
Accommodatietype:Safaritent
Max. aantal personen:0
Prijs vanaf: € 0.00
Bekeken:4367 keer

EXTRA INFORMATIE

Latitude:52.927690
Longitude:6.002503
Zwembad aanwezig:Nee

Over de camping met safaritent verhuur

FarmCamps De Geele Bosch
De Geele Bosch is een gezellige, kleinschalige camping met 10 safaritenten met uitzicht op het centrale kampvuur midden op het veld. De glamping is gelegen midden tussen de Friese weilanden en grenst aan een bos. Boer Johan en boerin Lucie verwelkomen u graag op hun melkveehouderij!


Activiteiten
De boerderij bestaat al meer dan 32 jaar. Behalve de koeien wonen er nog veel meer dieren op de boerderij. Je kunt komen kijken tijdens het melken. Ook is het mogelijk om een boerenknechtdiploma en boerenpaspoort te behalen, met de boer(in) mee op stap en krijg een boerenrondleiding, stap bij de boer(in) aan tafel of geniet van een huifkartocht door het oranjewoud.
Voor de kinderen valt er ook genoeg te spelen op de boerderij.


Omgeving
In de omgeving is genoeg te doen voor het hele gezin. Bijvoorbeeld lekker varen over de Friese Meren en vaarten Aanleggen in stadjes of dorpjes en heerlijk lunchen onderweg of op een van de eilandjes met je goed gevulde picknickmand.
Ook leuk is de Aqua Zoo, Watersportdorp Kameleon en kinderspeelparadijs Ballorig.


Sanitair
In het toiletgebouw bevinden zich toiletten, seniorentoiletten, douches, wastafels, babywasruimte, afwasplaatsen, wasmachine en een wasdroger.

Faciliteiten
compleet ingerichte safaritent, compleet keukeninventaris, boerderij winkel, rijdende boodschappenwinkel, boeren boodschappenkist, ontbijt aan tent, boeren BBQ pakket, gedeeltelijk overdekt terras, koffiecorner en lunchroom, ijsmakerij, verwarmde recreatieruimte, fietsverhuur, oplaadpunt voor elektrische fietsen, kinderboederij, knuffelschuur, speelschuur, water pret weide, klimtoren, boomhut, tafeltennistafel, tafelvoetbal, skelteren, peuter en kleuter speeltoestellen, schommels

Terug naar overzichtspagina