Safaritent zoeken

Land:
Provincie:
Internet:
Type tent:
Zwembad:
 

Camping Tips!

Bekijk meer info
Familiepark Goolderheide

Bocholt

Belgisch Limburg

Belgie

Meer informatieHoeve Sonneclaer

Hoeve Sonneclaer

Land:Nederland
Plaats:Fluitenberg
Provincie:Drenthe
Type Tent:Safaritent
Bekeken:5023 keer

Extra informatie

Internet aanwezig:Nee
Zwembad aanwezig:Nee

Over de camping met safaritent verhuur

FarmCamps Hoeve Sonneclaer
Hoeve Sonneclaer is een gezellige familievriendelijke camping met 20 stoere gezellige safaritenten. Een deel van de safaritenten bieden uitzicht op de weilanden en bossen. Op het veld staan een aantal speeltoestellen en u kijkt uit op het volleybal- en voetbalveldje.


Omgeving
In brabant is er een hoop te doen. Wat dacht je van je rijbewijs halen voor je achttiende in Verkeerspark Assen, Vogelpark Ruinen, Natuurspeelparadijs Park Oikos en kinderspeelparadijs Ballorig. Of bezoek Plopsa indoor waar alles in het teken staat van je favorieten tv helden, zo als Mega Mindy, Kabouter Plop en Piet Piraat. En vergeet natuurlijk niet Attractiepark Slagharen.


De boerderij
Hoeve Sonneclaer in Drenthe is een biologisch melkveebedrijf met zo´n 70 melkkoeien. Daarnaast vind je hier pony´s, schapen, geiten, kippen, konijnen en zelfs een alpaca. Ook is er een ijsmakerij waar ze het hele jaar door ambachtelijk, biologisch ijs maken.

Faciliteiten
compleet ingerichte safaritent, compleet keukeninventaris, boerderijwinkel, centraal terras, kampvuur, ijsmakerij, verwarmde recreatiezaal, fietsverhuur, skelters, schommels, speeltoestellen, trampolines zandbak, tafeltennis, volleybalveldje, boeren strombaan, speelschuur, tracktor banden klimtoren, kinderboerderij, knuffelschuur, boerengolf, klootschieten, volleybalveld, voetbalveld, boeren boodschappenkist, ontbijt aan tent, boeren barbecue pakket.

UITGEBEREIDE INFORMATIE

Uitgebreide informatie over deze camping met tent verhuur kunt u vinden op de eigen website van de verhuurder.

Website verhuurder

Terug naar overzichtspagina