Safaritent zoeken

Land:
Provincie:
Internet:
Type tent:
Zwembad:
 

Camping Tips!

Bekijk meer info
Safaritent de Laser

Offingawier

Friesland

Nederland

Meer informatiet Looveld

t Looveld

Land:Nederland
Plaats:Zweeloo
Streek:Drenthe
Accommodatietype:Safaritent
Max. aantal personen:0
Prijs vanaf: € 0.00
Bekeken:4525 keer

EXTRA INFORMATIE

Latitude:52.812188
Longitude:6.753305
Zwembad aanwezig:Nee

Over de camping met safaritent verhuur

FarmCamps t Looveld
Het Looveld is een gezellige, kleinschalige glamping in Drenthe waarbij u kampeert in een van de 17 stoere en gezellig safaritenten tussen de koeien. t Looveld in het Drentse Zweeloo is een melkveebedrijf met 70 koeien. Naast alle koeien en kalfjes is er een kinderboerderij met geiten, kippen, schapen en konijnen. En er zijn heel veel speeltoestellen op de boerderij.


Ligging
De safaritenten op dit veld kijken uit over de weilanden en grenzen aan een leuk bos waar u goed kunt wandelen en fietsen. Vanuit je slaapkamer kun je de grazende koeien en schapen zien, en het gezellige centrale kampvuur op het veld. De boerderij ligt zeer kindvriendelijk aan een rustige doodlopende plattelands weg.


Omgeving
In de omgeving vindt u DierenPark Emmen waar het draait om onvergetelijke ontmoetingen met dieren, natuur en cultuur. Andere mogelijkheden zijn Veenpark, Plopsa indoor, waar alles in het teken staat van je favorieten tv helden, Speelstad Oranje en speelparadijs Ballorig in Emmen.


Faciliteiten
compleet ingerichte safaritent, compleet keukeninventaris, boerderijwinkel, centraal terras, verwarmde recreatieruimte, centraal kampvuur, fietsverhuur, bolderkarverhuur, skelters, speeltoestellen, trampolines, voetbalveldje, zandbak, schommels, boerenrondleiding, ponyritjes, boeren booschappenkist, ontbijt aan tent, boeren barbecue pakket

Terug naar overzichtspagina