Safaritent zoeken

Land:
Provincie:
Internet:
Type tent:
Zwembad:
 

De Kamperhoek

De Kamperhoek

Land:Nederland
Plaats:Volgelwaarde
Provincie:Zeeland
Type Tent:Safaritent
Bekeken:4231 keer

Extra informatie

Internet aanwezig:Nee
Zwembad aanwezig:Nee

Over de camping met safaritent verhuur

FarmCamps De Kamperhoek
De Kamperhoek is een gezellige, kleinschalige boeren camping met 10 safaritenten die ieder beschikken over een eigen vierkante meter moestuin. Deze moestuin kan verzorgd worden door de kinderen als onderdeel van hun boerenknechtdiploma. De safaritenten op dit glampingveld liggen tussen de schitterende akkers.


De boerderij
De kamperhoek is een akkerbouwbedrijf met heel veel kleinvee, op deze boerderij wonen ook een labrador, ezels, pony´s, kippen, konijnen en een varkentje. Die je uiteraad iedere dag mag helpen verzorgen. De boer neemt regelmatig kinderen mee op zijn trekker om pasgeboren kalfjes te bewonderen. Daarnaast kun je op deze boerderij ook je eigen moestuintje verzorgen.


Omgeving
De Kamperhoek ligt 20 minuten buiten Antwerpen, en binnen 30 minuten zit je in Knokke heist of lig je aan het wonderschone strand van Cadszand in Zeeland. De camping ligt dichtbij de Westerschelde. Hier kun je genieten van een mooi uitzicht en meerdere kleine strandjes. De omgeving leent zicht uitstekend om te wandelen en fietsen. Er is natuurlijk nog veel meer te doen in de omgeving kijk hiervoor op onze website door op de onderstaande link te klikken.

Faciliteiten
compleet ingerichte safaritent, compleet keukeninventaris, boerderijwinkel, centraal terras, verwarmde recreatieruimte, wifi op het terras, boeren boodschappenkist, ontbijt aan tent, boeren barbecue pakket, fietsverhuur, bakfietsverhuur, skelters en tractors, boerenpaspoort en boerenknechtdiploma, schommels, trampoline, zandbak, voetbalveldje, maisdoolhof, boeren stormbaan, boerenrondleiding, kinderboerderij, knuffelschuur, pony´s en ezels verzorgen, pony ritje maken, vissen in de visvijver, melkveehouderij bezoeken, ballonvaart

UITGEBEREIDE INFORMATIE

Uitgebreide informatie over deze camping met tent verhuur kunt u vinden op de eigen website van de verhuurder.

Website verhuurder

Terug naar overzichtspagina