Safaritent zoeken

Land:
Provincie:
Internet:
Type tent:
Zwembad:
 

Camping Tips!

Bekijk meer info
Le Conleau - Flower

Vannes

Bretagne

Frankrijk

Meer informatieMariekerke

Mariekerke

Land:Nederland
Plaats:Meliskerke
Streek:Zeeland
Accommodatietype:Safaritent
Max. aantal personen:0
Prijs vanaf: € 0.00
Bekeken:4986 keer

EXTRA INFORMATIE

Latitude:51.526180
Longitude:3.527823
Zwembad aanwezig:Nee

Over de camping met safaritent verhuur

FarmCamps Mariekerke
Op Mariekerke staan 14 stoere en gezellige FarmCamps safaritenten op een knus en intiem campingveld. De boeren camping ligt aan een zeer rustige plattelandsweg genesteld tussen de akkers en weilanden en een aantal andere Zeeuwse boerderijen. Een ideale plek om met de kinderen te genieten van een boerderijvakante.


Boerderij
Mariekerke is van oudsher een veeteeltbedrijf en akkerbouwbedrijf. Maar sinds 2003 zijn er op de boerderij melkschapen te vinden. Van de schapenmelk maken zij heerlijke schapenkaas. Op de boerderij zijn ook een hoop boerderijdieren, zo zijn er naast twee rassen koeien ook schapen, geiten, kippen, eenden, ganzen, konijnen en zelfs nandoes te vinden.


Omgeving
Het strand bevind zich op 6 kilometer afstand en u kunt nog veel meer bezoeken zo als: Middelburg, De Delta Werken en De Oosterscheldekering, Neeltje Jans, Het Nationaal Voetbal Museum en Voetbal Experience, Fort Rammekens, Het Klim avonturen park in Middelburg, Terra Maris, Zierikzee en nog veel meer.

Faciliteiten
compleet ingerichte safaritent, compleet keukeninventaris, boerderijwinkel, centraal terras, lunchroom, koffie corner, verwarmde recreatieruimte, centraal kampvuur, fietsenstalling, boeren rondleiding, wildbloempluk tuin, maisdoolhof, schapen scheren, kinderboerderij, knuffelschuur, speelschuur, waterpret weide, tractor banden klimtoren, trampolines, voetbalveld, zandbak, schommels, speeltoestellen, basketbal, skelteren.

Terug naar overzichtspagina