Safaritent zoeken

Land:
Provincie:
Internet:
Type tent:
Zwembad:
 

Camping Tips!

Bekijk meer info
Camping De Ree├źnwissel

Hoogersmilde

Drenthe

Nederland

Meer informatieBreehees

Breehees

Land:Nederland
Plaats:Goirle
Streek:Noord-Brabant
Accommodatietype:Safaritent
Max. aantal personen:0
Prijs vanaf: € 0.00
Bekeken:4493 keer

EXTRA INFORMATIE

Latitude:51.501347
Longitude:5.064147
Zwembad aanwezig:Nee

Over de camping met safaritent verhuur

Farmcamps Breehees
Boerderijcamping Breehees is een leuke familie vriendelijke met 8 stoere, gezellige safaritenten in Noord-Brabant. Het veld kijkt uit op een aantal speeltoestellen een speelveldje. Ook heb je vanaf het veldje uitzicht over de weilanden en bossen.


De Boerderij
Breehees is een paardenpension en melkveebedrijf in Noord-Brabant. Hier gaat het melken van de koeien automatisch met een melkrobot, ook vind je hier de enige ronde stal van Nederland. Naast de vele koeien en paarden zijn er ook ponys en konijnen. Op de boerderij is van alles te doen, van boerengolf tot een heuse boeren safari.


Omgeving
Op het naastgelegen landgoed Gorp en Roovert liggen diverse fiets- en wandelpaden die deel uitmaken van het knooppuntennetwerk. Op 14km afstand vindt u safaripark Beekse Bergen. In het safaripark in Hilvarenbeek wacht een Afrikaans avontuur met brullende leeuwen, nieuwsgierige giraffen en nog veel meer Afrikaanse bewoners. Daarnaast is de efteling op 20km ook het bezoeken waard of de binnenspeeltuin De Toekomst.

Faciliteiten
compleet ingerichte safaritent, compleet keukeninventaris, fietsverhuur, centraal terras, leuke speeltuin, verwarmde recreatiezaal, lunchroom, koffiecorner, centraal kampvuur, bistro, boeren boodschappenkist, ontbijt aan tent, boeren BBQ pakket, boerenknechtdiploma, boerenpaspoort, met de boerin op stap, boerenrondleiding, bij de boerin aan tafel, kinderboerderij, knuffelschuur, ponyritjes, safari, boerengolf, quiz, boeren high tea, kinderbingo, paardenpension.

Terug naar overzichtspagina