Safaritent zoeken

Land:
Provincie:
Internet:
Type tent:
Zwembad:
 

Camping Tips!

Bekijk meer info
De Beerze Bulten

Beerze

Overijssel

Nederland

Meer informatieOortjeshek

Oortjeshek

Land:Nederland
Plaats:Kamerik
Streek:Utrecht
Accommodatietype:Safaritent
Max. aantal personen:0
Prijs vanaf: € 0.00
Bekeken:5397 keer

EXTRA INFORMATIE

Latitude:52.128030
Longitude:4.899444
Zwembad aanwezig:Nee

Over de camping met safaritent verhuur

Farmcamps t Oortjeshek is een familievriendelijke camping met 10 stoere gezellige safaritenten. Het kampeerveld ligt midden op een weiland, met uitzicht over een tweede campingveld, de stal, de weilanden met knotwilgen.
De Boerderij
Het Oortjeshek in Kamerik is een melkveehouderij met circa 100 koeien en 40 kalfjes. Behalve koeien en kalfjes wonen er ook geiten, kippen, konijntjes en een boerderijhond op het erf. Op de camping kun je de boerin helpen met het verzorgen van de dieren, samen met haar de keuken in duiken om overheerlijke wafels te bakken, of bij slecht weer klompen beschilderen. Ook kun je de boer helpen de koeien uit de wei halen en hem assisteren bij het melken van zijn vee.

Omgeving
Deze gezellige boerderij ligt lekker centraal in het Groene Hart van de randstad op nog geen 15km van Utrecht. Je kunt direct vanaf de boerderij in een kano stappen en roeien naar de Nieuwkoopse plassen waar je lekker kan zwemmen en buiten spelen. En kun je prachtig fietsen langs pittoreske dorpjes zoals Breukelen en Haarzuilens. Kortom een fantastische plek midden in de randstad om een weekend of midweek het leven op een melkveehouderij van een modern jong boerengezin te beleven.

Faciliteiten
compleet ingerichte safaritent, compleet keukeninventaris, boerderijwinkel, centraal terras, centraal kampvuur, het praathuis, fietsverhuur, kano huren, boerenknechtdiploma, boerenpaspoort, boerenrondleiding, bij de boer en boerin aan tafel, boeren boodschappenkist, ontbijt aan tent, boeren barbecue pakket, kinderboerderij, knuffelschuur, glijbaan, trampoline, schommels, zandbak, skelters, de natuur ontdekken.

Terug naar overzichtspagina