Safaritent zoeken

Land:
Provincie:
Internet:
Type tent:
Zwembad:
 

Camping Tips!


Safaritent de Laser

Safaritent de Laser

Land:Nederland
Plaats:Offingawier
Streek:Friesland
Max. aantal personen:6
Prijs vanaf: € 177.50

EXTRA INFORMATIE

Over de camping met safaritent verhuur

Wil je in de natuur kamperen maar heb je geen eigen tent? Dan is deze vrijstaande, stoere Safaritent, precies wat je zoekt. Je zult je gelijk thuis voelen in het gezellige interieur. Voorzien van alle basis die je nodig hebt bij je verblijf in de natuur.
 
Keuken
De safaritent heeft een keukenblokje met een 4-pits gaskookplaat, een koelkast, volledige keukeninventaris, filter koffiezetapparaat en een fluitketel. Er is geen stromend water in de safaritent. Water haal je bij het watertappunt bij het sanitair-gebouw of op het kampeerveld.
Woonkamer
Aan de grote eettafel wordt elke maaltijd een feestje.
Slaapkamer
De safaritent beschikt over 3 slaapkamers, 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en 2 slaapkamers hebben een stapelbed van 0,80 bij 2 meter. Inclusief matrassen, eenpersoons dekbedden en kussens. Het bijplaatsen van een babybedje is mogelijk.
Badkamer
Een toilet en douche is niet in de Safaritent aanwezig. Wel kun je gratis gebruik maken van een toilet en douches in het nabijgelegen sanitairgebouw.
Buiten
Bij mooi weer kun je heerlijk buiten zitten op de veranda! Door de zeer ruime overkapping kun je ook bij iets minder weer toch buiten zitten. De auto mag niet direct naast de tent geparkeerd, maar kan verderop op de parkeerplaats worden geparkeerd.
Internet en TV
In de safaritent is geen televisie aanwezig. Je kunt gebruik maken van gratis WiFi.
Overig
De Safaritenten zijn gelegen op kampeerveld Botter. Huisdieren zijn niet toegestaan. Dit is een rookvrije accommodatie.
Op verblijven tijdens de Sneekweek betaal je een waarborg van €300. Deze waarborg krijg je binnen twee weken na vertrek teruggestort, op voorwaarde dat er geen grote gebreken zijn, alles compleet is en je de accommodatie netjes hebt achtergelaten.
Interieur van de accommodatie kan afwijken van de bovenstaande fotos

UITGEBEREIDE INFORMATIE

Uitgebreide informatie over deze camping met safaritent verhuur kunt u vinden op de eigen website van de camping.

Naar de Website

Terug naar overzichtspagina